Sviests - mājās gatavots


Sastāvdaļas:
  • Saldais krējums
  • Jūras sāls
  • Cepamparīrs
  • + Zaļumi
Apraksts:
  1. Saldo krējumu puto līdz tas iegūst sviesta masu.
  2. Šķidrumu, kurš ir izveidojies saldā krējuma putošanas laikā, caur sietu nosijā.
  3. Saputoto sviestu izklāj uz cepampapīra apļa formā un pēc tam pārkaisa ar jūras sāli un pēc katra paša ieskatiem sviestam var arī pievienot zaļumus.
  4. Izmantojot cepampapīru, sviestu no visām pusēm samīca kopā.
  5. Mazliet pagaršo, lai noteiktu vai sāls ir pietiekami.
  6. Ja garša apmierina, tad mājas sviests ir gatavs pasniegšanai.
Pasniegšana: Kā kuram garšo! :)

Bildes avots: http://www.flickr.com/photos/ameadowlark/