Tomāti ar kreftīgu cepurīti
- Tomāti
- Majonēze
- Siers
- Ķiploki
- Dilles
Apraksts:
- Nomazgājiet tomātus un sagrieziet aptuveni 0.5 cm biezās šķēlītēs, izkārto uz šķīvja.
- Atsevišķā traukā iespiež majonēzi un pievieno sasmalcinātu (vai caur ķiplokspiedi izspiestu) ķiploku pēc garšas. Jo vairāk ķiploka, jo ēdiens būs pikantāks. Visu samaisa kopā.
- Iegūto majonēzes masu ar karoti prātīgi pārliek pāri katrai tomāta šķēlītei.
- Pāri majonēzei tiek kaisīts siers.
- Nobeigumā pāri visam pārkaisa vēl dilles.
Pasniegšana: Šis ēdiens ļoti labi der uz brokastu maizītēm vai kā pikanta uzkoda gan svētkos, gan ikdienā.