Tomāti ar kreftīgu cepurīti



Sastāvdaļas:
  • Tomāti
  • Majonēze
  • Siers
  • Ķiploki
  • Dilles
Apraksts:
  1. Nomazgājiet tomātus un sagrieziet aptuveni 0.5 cm biezās šķēlītēs, izkārto uz šķīvja.
  2. Atsevišķā traukā iespiež majonēzi un pievieno sasmalcinātu (vai caur ķiplokspiedi izspiestu) ķiploku pēc garšas. Jo vairāk ķiploka, jo ēdiens būs pikantāks. Visu samaisa kopā.
  3. Iegūto majonēzes masu ar karoti prātīgi pārliek pāri katrai tomāta šķēlītei.
  4. Pāri majonēzei tiek kaisīts siers.
  5. Nobeigumā pāri visam pārkaisa vēl dilles.
Pasniegšana: Šis ēdiens ļoti labi der uz brokastu maizītēm vai kā pikanta uzkoda gan svētkos, gan ikdienā.