Sastāvdaļas:
- 500 g maltā gaļa
- 2 vidēji sīpoli
- 340 g (1 bundžiņa) Globus saldā kukurūza
- 800 g (2 bundžiņas) Metteliana konservētas pupiņas tomātu mērcē
- 3 vidēji tomāti
- Krievijas siers
- Sāls
- Pipari
- Santa Maria gaļas kopējā garšviela
- Tortiljas
- Malto gaļu uz pannas apcep.
- Kamēr gaļa cepas, pievieno sāli un piparus.
- Tomātus sagriež kubiņos.
- Kad gaļa izcepusies, tai pievieno klāt tomātus un pupiņas.
- Kukurūzai nolej šķidrumu un to pievieno klāt gaļai.
- Visu kārtīgi samaisa un uzkarsē, tad pievieno klāt garšvielu gaļas ēdieniem. Ja nepieciešams, pievieno ēdienam vēl sāli. Pagaida, kad ēdiens uzmet burbuli, un tad var ņemt nost no plīts. Tortiljas pildījums ir gatavs.
- Pirms tortiljas tiek pildītas, tās ietin follijā un uz piecām minūtēm ieliek sildīties cepeškrāsnī.
- Kamēr tortiljas sildās, uz atsevišķa šķīvja sarīvē sieru.
- Kad tortiljas ir uzsilušas tās izņem ārā un tajās iepilda iepriekš sagatavoto maltās gaļas pildījumu, pārkaisot ar sieru.
Un ko darīt ar sīpoliem ?
AtbildētDzēst