Drupaču rausis


Sastāvdaļas:
  • 3 glāzes miltu
  • 2 glāze cukura
  • 250 g cieta sviesta
  • 1 tējkarote cepampulvera
  • Vaniļas cukurs
  • ½ l kefīra
  • 200 g biezpiena
  • 3 olas
  • Āboli
  • Rozīnes
Apraksts:
  1. Miltus, 1 glāzi cukuru, sviestu, cepampulveri un vaniļas cukuru – visu samaisa , lai veidotos drupačaina, nevis viendabīga masa.
  2. Atsevišķā traukā sajauc kefīru, biezpienu, olas un 1 glāzi cukura.
  3. Pievieno klāt sagrieztus ābolus un rozīnes.
  4. Cepamā traukā ieklāj cepampapīru. Cepamā traukā ieliek pusi no drupaču masas, lej kefīra masu pāri un tad liek otru daļu drupaču masas pa virsu.
  5. Cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai (aptuveni 1 stundu).
Pasniegšana: Pasniegt šo rausi var ar gardu tēju, kafiju vai pienu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru