Sastāvdaļas:
- 3 glāzes miltu
- 2 glāze cukura
- 250 g cieta sviesta
- 1 tējkarote cepampulvera
- Vaniļas cukurs
- ½ l kefīra
- 200 g biezpiena
- 3 olas
- Āboli
- Rozīnes
- Miltus, 1 glāzi cukuru, sviestu, cepampulveri un vaniļas cukuru – visu samaisa , lai veidotos drupačaina, nevis viendabīga masa.
- Atsevišķā traukā sajauc kefīru, biezpienu, olas un 1 glāzi cukura.
- Pievieno klāt sagrieztus ābolus un rozīnes.
- Cepamā traukā ieklāj cepampapīru. Cepamā traukā ieliek pusi no drupaču masas, lej kefīra masu pāri un tad liek otru daļu drupaču masas pa virsu.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai (aptuveni 1 stundu).
Pasniegšana: Pasniegt šo rausi var ar gardu tēju, kafiju vai pienu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru