Sastāvdaļas:
- 700 g maltā gaļa
- 70 – 80 g sīpols
- 2 olas
- 30 g kartupeļu milti
- Sāls
- Malti melnie pipari
- 300 g marinēti šampinjoni
- 150 g marinēta paprika
- 70 g cietais siers vai Krievijas siers
- Maltai gaļai pievieno sīpolus, 1 olu, 20 g kartupeļu miltus, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa.
- Masu uz cepamās paplātes izklāj aptuveni 20 cm platumā un cepamās paplātes garumā, tā lai izklātās masas biezums ir aptuveni 1 cm.
- Sieru sarīvē un ber pāri maltai gaļai, aptuveni 2 cm attālumā no katras malas. Nedaudz siera atstāj priekš ruletes dekorēšanas.
- Uz siera viducī visas paplātes garumā liek smalki sagrieztus šampinjonus, kuri ir samaisīti kopā ar smalki kubiņos sagrieztu marinētu papriku.
- Pēc tam ar cepampapīra palīdzību maltās gaļas masas abas puses ir jāceļ uz augšu un jāsavieno. Savienojuma vietu saspiež un apber ar 10 g kartupeļu miltu.
- Pēc tam ruleti noceļ no cepamās pannas un uz tās uzklāj jaunu cepampapīru. Ruleti prātīgi pārceļ atpakaļ uz pannas, taču tā, lai savienojuma vieta būtu uz leju, lai rulete cepšanas laikā neatvērtos.
- Ruleti pārsmērē ar 1 olu un tai pāri pārkaisa atlikušo sieru.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 40 – 50 minūtes. Ruletes garums ir aptuveni 35 cm.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru