Mini uzkoda ar marinētu gurķi un papriku


Sastāvdaļas:
  • 400 g jauktā maltā gaļa
  • 1 vidējs Sīpols
  • 2 olas
  • 1 sauju mannā
  • ½ glāzi ūdens
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • + Santa Maria garšviela maltai gaļai
  • Marinēti gurķi
  • 2 sarkanās paprikas
  • Koka puļķīši (Alternatīva - zobu bakstāmie kociņi)

Apraksts:
  1. Sarīvē sīpolu uz smalkās rīves.
  2. No dotajām sastāvdaļām – maltā gaļa, sīpols, olas, mannā, ūdens – sajauc kotlešu masu.
  3. Pēc garšas pievieno sāli, piparus. Ja vēlas var pievienot arī garšvielu maltai gaļai.
  4. Ar rokām veido mazas mini kotletītes, kuras liek uz pannas cepties.
  5. Kamēr kotletītes cepās, tikmēr var sagriez papriku un marinētos gurķus.
  6. Kad kotletītes gatavas, tad pa vienai tās sprauž uz kociņiem. Pa virsu spraužot marinēto gurķi un pēc tam paprikas gabaliņu.
Pasniegšana: Šo ēdienu var pasniegt viesiem, kā vienkāršu uzkodu, bet, ja vēlas tad papildus blakus trauciņā var sajaukt arī mērci no majonēzes, krējuma un ķiplokiem, kur šo uzkodu iemērkt. Abos gadījumos uzkoda būs ļoti garšīga.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru