Sastāvdaļas:
- 400 g jauktā maltā gaļa
- 1 vidējs Sīpols
- 2 olas
- 1 sauju mannā
- ½ glāzi ūdens
- Malti melnie pipari
- Sāls
- + Santa Maria garšviela maltai gaļai
- Marinēti gurķi
- 2 sarkanās paprikas
- Koka puļķīši (Alternatīva - zobu bakstāmie kociņi)
- Sarīvē sīpolu uz smalkās rīves.
- No dotajām sastāvdaļām – maltā gaļa, sīpols, olas, mannā, ūdens – sajauc kotlešu masu.
- Pēc garšas pievieno sāli, piparus. Ja vēlas var pievienot arī garšvielu maltai gaļai.
- Ar rokām veido mazas mini kotletītes, kuras liek uz pannas cepties.
- Kamēr kotletītes cepās, tikmēr var sagriez papriku un marinētos gurķus.
- Kad kotletītes gatavas, tad pa vienai tās sprauž uz kociņiem. Pa virsu spraužot marinēto gurķi un pēc tam paprikas gabaliņu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru