Asais Āzijas voks


Sastāvdaļas:
Apraksts:
  1. Nomizo sīpolu un sagriež smalkos kubiciņos.
  2. Uz lēnas uguns apcep sīpolu līdz zeltaini brūns.
  3. Nomizo un sarīvē burkānu. 
  4. Sīpoliem pievieno burkānu un cep lēnām tikmēr, kamēr tas kļūst mīksts.
  5. Tad sīpoliem un burkāniem pievieno klāt smalki sagrieztu brokoli un smalkos kubiņos sagrieztu papriku.
  6. Liek pāri vāku un ļauj dārzeņiem sautēties.
  7. Tikmēr nomizo kabaci un sagriež smalkos kubiņos. (Svarīgi! Ja kabacim ir lielas, cietas sēklas, tad pirms griešanas ar karoti tās izņemiet. Ja sēklas ir mazas un var sakost, tad var atstāt, jo tās vēlāk sasautēsies un kļūs nemanāmas.)
  8. Kabaci pievieno pārējiem dārzeņiem, pielej 1/2 gl. ūdens un sautē līdz mīksti. Kamēr visi dārzeņi sautējas līdz tie kļūst mīksti, tos ik pa laikam apmaisa.
  9. Atsevišķā pannā apcep gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
  10. Katlā liek apcepto vistu, sasautētots dārzeņus, ramen nūdeles, Santa Maria Sweet & sour garšvielu, 2 gl. vārīta ūdens. Visu kārtīgi samaisa, uzliek vāku un ļauj nūdelēm uzsūkt ūdeni ik pa laikam apmaisot, lai nepiedegtu. (Svarīgi, ja ūdens uzsūcies, bet nūdeles vēl ir cietas, var pieliet vēl ūdeni, bet uzmanīgi, jo, ja ūdens būs par daudz, nūdeles var kļūt par pļurru, proti, pārvārīties)
  11. Nobeigumā pievieno sāli, visu kārtīgi samaisa un ir gatavs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru